Ga terug

Stoel About a Chair AAC20 Hay

370,- In stock Normaal € 399,-

Bij iDEAL 3% korting

SPECIALE KONINGSDAG ACTIE T/M 28-04!

  • Hay
  • Hee Welling
  • ca. 4 - 6 weken

Omschrijving

About a Chair van Hee Welling voor Hay is een hele leuke en comfortabele stoel voor thuis of op kantoor. De kuip is van kunststof (wit, zwart, grijs, mosterd geel, koraal rood, blauw) en voor het draaibare onderstel zijn drie mogelijkheden: zwarte poedercoating, witte poedercoating of gegoten aluminium. Deze stoel is comfortabel en staat garant voor een frisse uitstraling.

Specificaties

About a Chair AAC20 is verkrijgbaar met een kuip in 6 kleuren (wit, zwart, grijs, mosterd geel, koraal rood en blauw) en met een draaibaar frame van zwarte poedercoating, witte poedercoating of gegoten aluminium. De afmetingen zijn als volgt:

 

Breedte: 59 cm x Diepte: 52 cm, Rughoogte: 80 cm, Zithoogte 46 cm, Armleuningen: 65 cm (zijkanten voor) oplopend tot 79 (achter)

 

De stoel is ook verkrijgbaar in een gestoffeerde variant met de volgende stoffen: Steelcut Trio, Divina 3, Divina Melange, Hallingdal of Leather Bizon/Sierra. Heeft u interesse in deze stoel met gestoffeerde zitting, neemt dan contact met ons op voor aanvullende informatie en een offerte op maat.

Inspireer vriend

Inspireer vriend

Liever een offerte?

Vraag hem hier aan!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst nieuwsbrief bij blok onderaan

Ontvang € 10 korting

(bij besteding vanaf € 95)

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
(max 1x per maand)

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Aanmelden voor de D-Signmeubel.nl nieuwsbrief