Ga terug

Wandlamp Secto 4230 LED Secto Design

vanaf 445,- In stock Normaal € 465,-

Bij iDEAL 3% korting

  • Secto Design
  • Seppo Koho
  • voorraad 1-2 dagen, bestelling ca 5-6 weken

Omschrijving

Wandlamp Secto 4230 is een ontwerp van Seppo Koho. Deze sfeervolle wandlamp is het grote zusje van de Secto 4231 wandlamp en brengt sfeer in iedere gewenste ruimte van slaapkamer, woonkamer tot de hal.

De lamp is gemaakt van Fins berkenhout, dat met zijn gestreepte design een prachtig effect geeft wanneer de lamp aan is. Iedere lamp wordt door bekwame vakmensen met de hand gemaakt in Finland.

De standaardversie van deze lamp wordt geleverd met kabel, maar het is ook mogelijk om een lamp te bestellen die direct op de wand gemonteerd wordt en dus geen gebruik maakt van een kabel.

Specificaties

De Secto 4230 wandlamp van Secto Design is verkrijgbaar in vier kleuren: wit gelamineerd, zwart gelamineerd, naturel berken en walnootfineer. 

Er zit een kleine fitting in en de lamp wordt geleverd inclusief een (niet dimbare) E14 LED van 5 Watt. 

De Secto 4230 wandlamp mét kabel heeft bij alle modellen een witte kabel van 230 centimeter lang met schakelaar. Bij de versie met wandbevestiging wordt geen kabel geleverd.

Houdt er rekening mee dat het gebruik van speciale lampen zoals halogeen of 12 V-lampen in verlichting van Secto Design niet is toegestaan in verband met oververhitting. Alleen LED lichtbronnen zijn geschikt. Bovendien moet de afstand tussen de lichtbron en de lampenkap ten minste 15 mm bedragen zodat er lucht rond de lichtbron kan circuleren. 

Wandlamp Secto 4230 heeft de volgende afmetingen:

dm 13,5-35 x d 18 x h 60 cm.

Inspireer vriend

Inspireer vriend

Liever een offerte?

Vraag hem hier aan!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst nieuwsbrief bij blok onderaan

Ontvang € 10 korting

(bij besteding vanaf € 95)

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
(max 1x per maand)

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Aanmelden voor de D-Signmeubel.nl nieuwsbrief