bank
Hay aac22 stoel gebeitst onderstel sfeerbeeld homepageslider laag 5
Dressoir Minotti Formosa Sdraiata homepageslider groot9
Buitenelement Dune E form homepageslider dubbel
Lamp Dandelion Moooi wit homepageslider3

Bestelinformatie

 

Bestellingen en aanvragen lopen via deze website. Niet alle producten uit de genoemde merkcollecties worden echter op d-signmeubels.nl getoond. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Via het contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken. U ontvangt dan spoedig een prijsopgave of toegepast advies. 

Hoe werkt het bestellen? 
Bestellen op d-signmeubels.nl kan in 5 eenvoudige stappen: 

Stap 1:
Maak een account aan, voer hier uw adresgegevens in en klik op ‘Registreren’. Of indien u wenst in te loggen - met een reeds bestaand account – , voer uw email en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.

Stap 2:
Selecteer via de meubeliconen onder de tab 'Producten' het gewenste product, klik op de I van 'Info', selecteer de gewenste opties en klik vervolgens op de knop 'Bestel'.

Stap 3:
Controleer uw winkelwagen en klik op de knop ‘Afrekenen’. Indien u nog een product wenst toe te voegen, klikt u op de knop ‘Verder winkelen’ en herhaalt u de procedure van stap 1.

Stap 4:
Kies uit één van de onderstaande betaalopties:

» Overboeking;
» Online betalen met iDEAL of Mister Cash;
» Online betalen met PayPal.

Klik vervolgens onderaan op de knop ‘Betalen’. Volg eventueel de registratie instructies op het scherm en klik op ‘Voltooien’. Indien u kiest voor de methode ‘Overboeking’, ontvangt u meteen een mail met daarin onze bankgegevens. Zodra uw betaling is ontvangen, zal de bestelling worden geplaatst en ingekocht.

Stap 5:
Zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u automatisch per email een bevestiging van uw bestelling. Controleer deze mail goed.

Levering van uw bestelling 
Indien u op d-signmeubels.nl een bestelling plaatst, dan ontvangt u direct een orderbevestiging via e-mail. Hierin staat uw ordernummer en treft u uiteraard een overzicht van uw bestelling. Zodra er een leverdatum bekend is, word er direct contact met u opgenomen om u te informeren over de (verwachte) leverdatum. 

Een bestelling annuleren 
Wenst u een bestelling te annuleren, dan kan dat alleen op dezelfde dag waarop u de bestelling heeft geplaatst omdat u bestelling de volgende werkdag al meteen voor u op maat wordt ingekocht.

Veilig bestellen
D-signmeubels.nl heeft het Keurmerk Veilig Winkelen gekregen, hetgeen betekent dat u bij ons veilig en betrouwbaar winkelt. 

Geselecteerd door Flavourites.nl en Easyasbeans.com

D-signmeubels.nl heeft tevens een vermelding op Flavourites.nl (platform met de leukste en beste dames webshops van Nederland) en op Easyasbeans.com (platform met de coolste en beste heren webshops van Nederland)