bank
Hay aac22 stoel gebeitst onderstel sfeerbeeld homepageslider laag 5
Dressoir Minotti Formosa Sdraiata homepageslider groot9
Buitenelement Dune E form homepageslider dubbel
Lamp Dandelion Moooi wit homepageslider3

Zowel zakelijk als privé interieuradvies

D-signmeubels.nl is ook gespecialiseerd in het geven van interieuradvies aan bedrijven (projectinrichting) en consumenten. We werken daarbij nauw samen met diverse interieurarchitecten en interieurstylisten die sterk zijn in het creëren van minimalistische maar toch zeer sfeervolle en tijdloze interieurs.

Of het nu gaat om het inrichten van een flexibele werkruimte, een kantoortuin met meerdere functies, een horecagelegenheid of een privé-vertrek, wij kunnen u helpen met een sfeerimpressie, een inrichtingsplan en de daadwerkelijke inrichting. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om slechts van één onderdeel van onze dienstverlening gebruik te maken. 

Indien u (een deel van) de meubelen via d-signmeubels.nl bestelt, krijgt u tevens extra korting op het tarief voor interieuradvies. Via het contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op voor het maken van een afspraak. Na afloop van het gesprek en de bezichtiging krijgt u een vrijblijvende offerte.