bank
Hay aac22 stoel gebeitst onderstel sfeerbeeld homepageslider laag 5
Dressoir Minotti Formosa Sdraiata homepageslider groot9
Buitenelement Dune E form homepageslider dubbel
Lamp Dandelion Moooi wit homepageslider3

Woonbeursagenda 2017

 

In het binnen- en buitenland zijn er het hele jaar door mooie, innovatieve en indrukwekkende woonbeurzen. We hebben de meest inspirerende woonbeurzen voor u op een rij gezet.

 

Januari 2017

16-22 januari 2017

Internationale Möbelmesse Keulen

De internationale vakbeurs in Keulen waar nieuwe en bestaande meubelmerken hun nieuwe collecties presenteren. Het walhalla voor iedere design liefhebber want op 20 t/m 22 januari is deze beurs ook geopend voor publiek.
IMM Cologne - Keulen

 

Maart 2017

23-26 maart 2017

Excellent Luxury Living

In het beursgebouw van Eindhoven vindt de Excellent Luxury Living beurs plaats. Excellent staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, exclusiviteit en een goede sfeer. Naast het uitgebreide aanbod van interieur en exterieur wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan lifestyle.

Excellent Wonen & Leven - beursgebouw Eindhoven

 

16-19 maart 2017

Wonen & Co de beurs

Het thema van deze Wonen & Co de beurs is Lef. Durf van de gebaande paden af te wijken en realiseer een verrassend interieur. Wonen & Co laat zien dat je met een beetje lef al iets bijzonders van je huis kan maken.
Wonen & Co de beurs - Martiniplaza Groningen

 

17-19 maart 2017

Eigen huis (ver)bouwen + inrichten

Bent u van plan om een huis te laten bouwen of verbouwen, dan is het interessant om deze woonbeurs eens te bezoeken. Eigen huis (ver)bouwen + inrichten geeft u alle informatie die u nodig heeft om deze drukke periode goed te regelen. Ook vindt u hier stands van gerenommeerde bedrijven die u kunnen helpen met producten en diensten.
Eigen huis (ver)bouwen + inrichten - Jaarbeurs Utrecht

 

April 2017

4-9 april 2017

Meubelbeurs Milaan (Salone Internazionale del Mobile)

Combineer een weekendje Italië met een bezoek aan de meubelbeurs in Milaan. Internationale designers laten de nieuwste meubelen zien en geven u een kijkje in de toekomst van design. Veel Nederlandse ontwerpers tonen hun allernieuwste collectie. Een echte aanrader voor de woonliefhebber.
Salone Internazionale del Mobile - Milaan 

 

Juni 2017

7-9 juni 2017

Design District

Dit is de voormalige 100% Design Beurs, maar dan op een nieuwe lokatie en in een nieuw jasje. Design Distrcit is een beurs voor professionals, architecten en andere vakmensen, maar op één van de dagen zijn ook andere liefhebbers van design van harte welkom. U dus ook. Op Design District vindt u toppers op het gebied van meubilair, sanitair, verlichting, vloeren en nog veel meer.
Design District - Van Nelle Fabriek Roterdam

 

31 mei -5 juni 2017

KunstRAI

Nationale galeriehouders presenteren hedendaagse en moderne kunst met schilderijen, foto´s, beelden, installaties en video´s van kunstenaars. Bent u van plan uw huis aan te kleden met een mooi kunstwerk of een echte kunstliefhebber, dan is de KunstRAI zeker een must-see.
KunstRAI - Amsterdam RAI

 

20 mei 2017

Dag van de Architectuur Den Haag

Even wat anders dan alle beurzen en tuinen. Want inspiratie krijgt u natuurlijk ook van mooie gebouwen. Of eigenlijk ín mooie gebouwen. Tijdens de Dag van de Architectuur ziet u bijzondere bouwwerken (die normaal niet toegankelijk zijn) eens van binnen. Er zijn rondleidingen, lezingen, tentoonstellingen, fiets- en wandeltochten, presentaties en debatten. Het complete programma wordt in het voorjaar bekend gemaakt.
Dag van de Architectuur

 

September 2017

8-12 september 2017

Maison & Objet

Maison & Objet is een belangrijke internationale vakbeurs voor woninginrichting, design en interieur decoratie in het Villepinte Exhibition Center in Parijs en daarmee een goede graadmeter voor de nieuwste trends.

Maison & Objet - Villepinte Exhibition Center Parijs

 

17-21 september 2017

MOW

Dit is dé meubelbeurs van Duitsland. U kunt er terecht voor alle grote meubelmakers en designers van Duitsland. Maar ook vindt u er internationale ontwerpers. Op de website van MOW leest u meer over deze vakbeurs en waar u moet zijn.

MOW - Oost-Westfalen-Lippe

 

Oktober 2017

3-8 oktober 2017

VT Wonen & Designbeurs Amsterdam RAI

De Woonbeurs is hét vernieuwende woonevenement van en voor heel Nederland. Hier ontdekt u de nieuwste trends, eigentijdse collecties en doet u inspiratie op bij de huizen en terrassen van grote woon- en tuinbladen.
Woonbeurs - Amsterdam RAI

 

oktober 2017 (datum nog niet bekend)

Eigen huis (ver)bouwen + inrichten najaarseditie

Bent u van plan een eigen huis te laten bouwen of verbouwen, dan is het interessant deze beurs eens te bezoeken. Eigen huis (ver)bouwen + inrichten geeft u alle informatie die u nodig heeft om deze drukke periode goed te regelen. Ook vindt u hier stands van gerenommeerde bedrijven die u kunnen helpen met producten en diensten.
Eigen huis (ver)bouwen + inrichten - Jaarbeurs Utrecht

 

21-29 oktober 2017

Dutch Design Week

TIjdens de Dutch Design Week in Eindhoven bezoekt u op 100 verschillende locaties ideeen, oplossingen en ontwerpen van ruim 2.500 designers. Naast exposities van eigenzinnige werken, industriële ontwerpen, textiel, mode en architectuur zijn er lezingen workshops en seminairs. Een topweek voor liefhebbers van design. 
Dutch Design Week - Eindhoven