Ga terug

Tafellamp Secto 4220 LED Secto Design

vanaf 740,- In stock Normaal € 795,-

Bij iDEAL 3% korting

  • Secto Design
  • Seppo Koho
  • voorraad 1-2 dagen, bestelling ca 5-6 weken

Omschrijving

Tafellamp Secto 4220 is ontworpen door Seppo Koho voor het Finse designmerk Secto Design. Deze tafellamp is voorzien van de kenmerkende vormgeving van Secto Design en zorgt voor sfeer op uw nachtkastje of dressoir. Helemaal wanneer het donker is, want dan zorgt het open design met de latjes voor prachtige silhouetten in uw interieur.

De lamp is gemaakt van berkenhout uit de Finse bossen, dat door vakmensen met de hand bewerkt wordt. De lamp wordt standaard geleverd met een E27 LED lamp (11 Watt). Het is niet toegestaan om halogeenlampen of 12V lampen te gebruiken, omdat dit kan leiden tot oververhitting. Alle lampen van Secto Design zijn alleen geschikt voor LED lichtbronnen.

Specificaties

De Secto 4220 tafellamp van Secto Design is verkrijgbaar in vier kleuren: wit gelamineerd (lichtgrijs stalen frame), zwart gelamineerd (zwart stalen frame), naturel berken (lichtgrijs stalen frame) en walnoot fineer (lichtgrijs stalen frame).

Er zit een gewone fitting in (inclusief lichtbron). De kabel met schakelaar is zwart en heeft een lengte van 220 centimeter.

Tafellamp Secto 4220 heeft de volgende afmetingen: dm 25 x h 75 cm.

Inspireer vriend

Inspireer vriend

Liever een offerte?

Vraag hem hier aan!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst nieuwsbrief bij blok onderaan

Ontvang € 10 korting

(bij besteding vanaf € 95)

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
(max 1x per maand)

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Aanmelden voor de D-Signmeubel.nl nieuwsbrief