Tekst bestelinformatie

Bestelinformatie

Bestellingen en aanvragen lopen via deze website. Niet alle producten uit de genoemde merkcollecties worden echter op d-signmeubels.nl getoond. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Via het contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken. U ontvangt dan spoedig een prijsopgave of toegepast advies. 

Hoe werkt het bestellen?

Bestellen op d-signmeubels.nl kan in 5 eenvoudige stappen:

Stap 1:
Maak een account aan, voer hier uw adresgegevens in en klik op ‘Registreren’. Of indien u wenst in te loggen - met een reeds bestaand account – , voer uw email en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’.

Stap 2:
Selecteer via de meubeliconen onder de tab 'Producten' het gewenste product, klik op de I van 'Info', selecteer de gewenste opties en klik vervolgens op de knop 'Bestel'.

Stap 3:
Controleer uw winkelwagen en klik op de knop ‘Afrekenen’. Indien u nog een product wenst toe te voegen, klikt u op de knop ‘Verder winkelen’ en herhaalt u de procedure van stap 1.

Stap 4:
Kies uit één van de onderstaande betaalopties:

» Overboeking;
» Online betalen met iDEAL of Mister Cash;
» Online betalen met PayPal.

Klik vervolgens onderaan op de knop ‘Betalen’. Volg eventueel de registratie instructies op het scherm en klik op ‘Voltooien’. Indien u kiest voor de methode ‘Overboeking’, ontvangt u meteen een mail met daarin onze bankgegevens. Zodra uw betaling is ontvangen, zal de bestelling worden geplaatst en ingekocht.

Stap 5:
Zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u automatisch per email een bevestiging van uw bestelling. Controleer deze mail goed.

Levering van uw bestelling

Indien u op d-signmeubels.nl een bestelling plaatst, dan ontvangt u direct een orderbevestiging via e-mail. Hierin staat uw ordernummer en treft u uiteraard een overzicht van uw bestelling. Zodra er een leverdatum bekend is, word er direct contact met u opgenomen om u te informeren over de (verwachte) leverdatum.

Een bestelling annuleren

Wenst u een bestelling te annuleren, dan kan dat alleen op dezelfde dag waarop u de bestelling heeft geplaatst omdat u bestelling de volgende werkdag al meteen voor u op maat wordt ingekocht.

Veilig bestellen

D-signmeubels.nl heeft het Keurmerk Veilig Winkelen gekregen, hetgeen betekent dat u bij ons veilig en betrouwbaar winkelt.

Geselecteerd door Flavourites.nl en Easyasbeans.com

D-signmeubels.nl heeft tevens een vermelding op Flavourites.nl (platform met de leukste en beste dames webshops van Nederland).

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst nieuwsbrief bij blok onderaan

Ontvang € 10 korting

(bij besteding vanaf € 95)

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
(max 1x per maand)

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Aanmelden voor de D-Signmeubel.nl nieuwsbrief