Tekst

Retourprocedure

Producten die via D-signmeubels worden besteld, kunnen binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen worden geretourneerd.

U heeft dus het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Als u de order met creditcard heeft betaald, dan worden de reeds betaalde creditcard transactiekosten van het orderbedrag afgetrokken. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan D-signmeubels geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@d-signmeubels.nl. Wij zullen het verschuldige orderbedrag na ontvangst van het geretourneerde product en binnen maximaal 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Bovenstaande geldt alleen niet voor op maat gemaakte producten zoals banken, tafels of stoelen die speciaal voor u worden gemaakt of gestoffeerd. Tevens ook niet voor producten die speciaal voor u in een bepaalde kleur of afmeting worden besteld of geproduceerd. Deze items kunnen alleen geretourneerd worden als deze bij aflevering een beschadiging blijken te hebben. Zie onze algemene voorwaarden m.b.t. eventuele retourprocedures bij beschadiging.

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst nieuwsbrief bij blok onderaan

Ontvang € 10 korting

(bij besteding vanaf € 95)

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
(max 1x per maand)

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Aanmelden voor de D-Signmeubel.nl nieuwsbrief