Woonbeursagenda 2024 - 2025

In het binnen- en buitenland zijn er het hele jaar door mooie, innovatieve en indrukwekkende woonbeurzen.
We hebben de meest inspirerende woonbeurzen voor u op een rij gezet.

14-18 januari 2024

Internationale Möbelmesse Keulen

De internationale vakbeurs in Keulen waar nieuwe en bestaande meubelmerken hun nieuwe collecties presenteren. Het walhalla voor iedere design liefhebber want op een aantal dagen is deze beurs ook geopend voor publiek.
IMM Cologne - Keulen

D-signmeubels.nl
22-24 maart 2024

Eigen huis (ver)bouwen + inrichten voorjaarseditie

Bent u van plan om een huis te laten bouwen of verbouwen, dan is het interessant om deze woonbeurs eens te bezoeken. Eigen huis (ver)bouwen + inrichten geeft u alle informatie die u nodig heeft om deze drukke periode goed te regelen. Ook vindt u hier stands van gerenommeerde bedrijven die u kunnen helpen met producten en diensten.
Eigen huis (ver)bouwen + inrichten - Jaarbeurs Utrecht

D-signmeubels.nl
16-21 april 2024

Meubelbeurs Milaan (Salone Internazionale del Mobile)

Combineer een weekendje Italië met een bezoek aan de meubelbeurs in Milaan. Internationale designers laten de nieuwste meubelen zien en geven u een kijkje in de toekomst van design. Veel Nederlandse ontwerpers tonen hun allernieuwste collectie. Een echte aanrader voor de woonliefhebber. Meestal zijn de laatste 2 beursdagen alleen geopend voor het publiek.
Salone Internazionale del Mobile - Milaan 

D-signmeubels.nl
29-31 mei 2024

Design District

Dit is de voormalige 100% Design Beurs, maar dan op een nieuwe lokatie en in een nieuw jasje. Design District is een beurs voor professionals, architecten en andere vakmensen, maar op één van de dagen zijn ook andere liefhebbers van design van harte welkom. U dus ook. Op Design District vindt u toppers op het gebied van meubilair, sanitair, verlichting, vloeren en nog veel meer.
Design District - Van Nelle Fabriek Roterdam

D-signmeubels.nl
18-22 januari 2024

Maison & Objet

Maison & Objet is een belangrijke internationale vakbeurs voor woninginrichting, design en interieur decoratie in het Villepinte Exhibition Center in Parijs en daarmee een goede graadmeter voor de nieuwste trends.

Maison & Objet - Villepinte Exhibition Center Parijs

D-signmeubels.nl
17-21 september 2023

MOW

Dit is dé meubelbeurs van Duitsland. U kunt er terecht voor alle grote meubelmakers en designers van Duitsland. Maar ook vindt u er internationale ontwerpers. Op de website van MOW leest u meer over deze vakbeurs en waar u moet zijn.

MOW - Oostwestfalen

D-signmeubels.nl
3-8 oktober 2023

VT Wonen & Designbeurs Amsterdam RAI

De Woonbeurs is hét vernieuwende woonevenement van en voor heel Nederland. Hier ontdekt u de nieuwste trends, eigentijdse collecties en doet u inspiratie op bij de huizen en terrassen van grote woon- en tuinbladen.
Woonbeurs - Amsterdam RAI

D-signmeubels.nl
22-24 september 2023

Eigen huis (ver)bouwen + inrichten najaarseditie

Bent u van plan een eigen huis te laten bouwen of verbouwen, dan is het interessant deze beurs eens te bezoeken. Eigen huis (ver)bouwen + inrichten geeft u alle informatie die u nodig heeft om deze drukke periode goed te regelen. Ook vindt u hier stands van gerenommeerde bedrijven die u kunnen helpen met producten en diensten.
Eigen huis (ver)bouwen + inrichten - Jaarbeurs Utrecht

D-signmeubels.nl
17 juni 2023

Dag van de Architectuur Den Haag

Even wat anders dan alle beurzen en tuinen. Want inspiratie krijgt u natuurlijk ook van mooie gebouwen. Of eigenlijk ín mooie gebouwen. Tijdens de Dag van de Architectuur ziet u bijzondere bouwwerken (die normaal niet toegankelijk zijn) eens van binnen. Er zijn rondleidingen, lezingen, tentoonstellingen, fiets- en wandeltochten, presentaties en debatten. Het complete programma wordt in het voorjaar bekend gemaakt.
Dag van de Architectuur

D-signmeubels.nl
21-29 oktober 2023

Dutch Design Week

TIjdens de Dutch Design Week in Eindhoven bezoekt u op 100 verschillende locaties ideeen, oplossingen en ontwerpen van ruim 2.500 designers. Naast exposities van eigenzinnige werken, industriële ontwerpen, textiel, mode en architectuur zijn er lezingen workshops en seminairs. Een topweek voor liefhebbers van design. 
Dutch Design Week - Eindhoven

D-signmeubels.nl
27 maart-1 april 2024

KunstRAI

Nationale galeriehouders presenteren hedendaagse en moderne kunst met schilderijen, foto´s, beelden, installaties en video´s van kunstenaars. Bent u van plan uw huis aan te kleden met een mooi kunstwerk of een echte kunstliefhebber, dan is de KunstRAI zeker een must-see.
KunstRAI - Amsterdam RAI

D-signmeubels.nl
Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst nieuwsbrief bij blok onderaan

Ontvang € 10 korting

(bij besteding vanaf € 95)

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
(max 1x per maand)

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Aanmelden voor de D-Signmeubel.nl nieuwsbrief