Tekst Transport en verzending

Transport & verzending

Levering van uw bestelling

U wordt (per email) geïnformeerd over de (verwachte) levertijd. Tevens proberen wij u zo snel mogelijk te informeren wanneer een product niet binnen de aangegeven termijn geleverd kan worden. Indien u meerdere producten besteld met verschillende levertijden wordt uw bestelling uitgeleverd op het moment dat uw bestelling compleet is, zodat wij uw bestelling in één keer kunnen verzenden. Deelleveringen zijn echter wel mogelijk, tegen betaling van bezorgkosten. Wenst u een deellevering dan verzoeken wij u contact op te nemen via het contactformulier.

Leveringen worden uitgevoerd door onze logistieke partners. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven verzendadres. Het is helaas niet mogelijk om een bezorgafspraak te maken (tenzij anders aangegeven). We zijn namelijk afhankelijk van de afleverroute van onze logistieke partners.

Rembourslevering

Aangezien alle producten via d-signmeubels.nl op maat worden ingekocht, is het helaas niet mogelijk om producten onder rembours te laten bezorgen.

Transportkosten

Bezorging op één adres in Nederland en een deel van België (alleen binnen Vlaams Gewest t/m regio Antwerpen) is gratis (levering op begane grond). Voor de overige regio's in België rekenen we een transportbijdrage. Bij deelleveringen worden de extra ritten in rekening gebracht. Let op! De gratis bezorging is zonder montage en afvoeren van verpakkingen! Wilt u dat uw bestelde meubel(en) ook worden gemonteerd, vraag dan bij uw bestelling naar de montagekosten. 

Aflevergebied

Wij verkopen niet buiten Nederland en België. Wenst u een product in een ander land geleverd te krijgen dan verwijzen wij u graag door naar een lokale dealer. 

Op alle bestellingen en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst nieuwsbrief bij blok onderaan

Ontvang € 10 korting

(bij besteding vanaf € 95)

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
(max 1x per maand)

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Aanmelden voor de D-Signmeubel.nl nieuwsbrief