Tekst over design meubelen en accessoires

Welkom bij D-signmeubels.nl

D-signmeubels.nl staat bekend om haar kwaliteit en persoonlijke service op het gebied van design meubelen en design accessoires. Wij leveren meubilair van zowel de bekende topmerken als van kleine designlabels die nog maar net in opkomst zijn. Dat maakt ons assortiment bijzonder en gevarieerd.

Verder vinden we dat iedereen van designmeubels moet kunnen genieten tegen de scherpst mogelijke prijzen. Zowel zakelijk als privé. Door onze online bestelformule - met lage overheadkosten - profiteert ú van het inkoopvoordeel. Tevens is de bezorging voor u altijd gratis in NL of België! Een unieke formule, voor unieke designmeubelen.

Wilt u meteen naar onze online collectie? Klik dan op de tab ‘Webshop’ of ga naar ´Nieuwste producten´ om te zien welke items recent zijn toegevoegd aan de collectie.

Zoekt u andere designmeubelen dan u hier aantreft, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een scherpe offerte en advies op maat. Want wij houden design graag betaalbaar. Veel kijkplezier!

Volg ons via de social media buttons rechts om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwste designmeubels, acties en kortingen!

 

Het team van D-signmeubels.nl

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst nieuwsbrief bij blok onderaan

Ontvang € 10 korting

(bij besteding vanaf € 95)

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
(max 1x per maand)

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Aanmelden voor de D-Signmeubel.nl nieuwsbrief