Ga terug

Hanglamp Hexagon Led JSPR

vanaf 2.235,- In stock

Bij iDEAL 3% korting

  • JSPR
  • Jasper van Grootel
  • Ca. 6 - 8 weken

Omschrijving

Hanglamp Hexagon Led van JSPR oprichter én hoofdontwerper Jasper van Grootel is een fantastische zeshoekige hanglamp. Deze lamp biedt eindeloze mogelijkheden om geometrische en raster-achtige patronen in de lucht of op de muur te maken!

Deze designobjecten zijn verfijnd en toch speels, gemaakt van geanodiseerd aluminium en voorzien van sfeervolle A++ retro lichtbronnen. Het is zelfs mogelijk om de Hexagon's aan elkaar te koppelen of aan de muur te bevestigen.

De Hexagon lampen voegen een luxe en verfijnde sfeer toe aan een ruimte, of het nu in een horecagelegenheid, een kantoor, winkel of zelfs een club is. De lampen zijn ook uitermate geschikt voor ruimtes met hoge plafonds en vides. 

 

 

Specificaties

Hanglamp Hexagon wordt standaard geleverd inclusief led-lampen die niet dimbaar zijn, maar tegen een meerprijs wordt de lamp met dimbare led's geleverd (zie de opties in de zwarte balk hierboven).

Deze lamp wordt tevens geleverd met een elektra kabel (3m) en drie stalen ophangkabels (3m) en is standaard verkrijgbaar in drie verschillende diameters (dm 100 cm, dm 150 cm en dm 200 cm). Hexagon is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: zwart, brons, goud, champagne, zilver en roze. 

Combineer de Hexagon collectie met de bijpassende (Wall-)Lines, Framed, Halo en Aurora collecties van JSPR. Deze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal en verkrijgbaar in dezelfde kleuren, de combinaties die gemaakt kunnen worden zijn eindeloos!

Inspireer vriend

Inspireer vriend

Liever een offerte?

Vraag hem hier aan!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst nieuwsbrief bij blok onderaan

Ontvang € 10 korting

(bij besteding vanaf € 95)

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
(max 1x per maand)

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Aanmelden voor de D-Signmeubel.nl nieuwsbrief