Ga terug

Hanglamp Eden Line Led JSPR

vanaf 665,- In stock

Bij iDEAL 3% korting

  • JSPR
  • Jasper van Grootel
  • Ca. 6 - 8 weken

Omschrijving

Hanglamp Eden Line is extreem subtiel en elegant. Een serie ultradunne verlichtingsarmaturen met krachtige lichtopbrengsten. De Eden collectie is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten: een simplistische lijn, meerdere ringlampen en rechthoeken met sierlijke afgeronde hoeken.

Deze lijnvormige variant is slechts 0,4 cm dik en 5 cm hoog is, verkrijgbaar in drie verschillende lengtes (100 cm, 150 cm en 200 cm) en heel subtiel qua design, zakelijk en toch chique dankzij de 6 prachtige geanodiseerde kleuren.

Specificaties

Hanglamp Eden wordt standaard geleverd inclusief led-lampen die niet dimbaar zijn, maar tegen een meerprijs wordt de lamp met dimbare led's geleverd (zie de opties in de zwarte balk hierboven).

Deze lamp wordt tevens geleverd met een transparante elektra kabel (3m) en drie rvs ophangkabels (3m) en is standaard verkrijgbaar in drie verschillende lengtes (100 cm, 150 cm en 200 cm) en beide in deco variant. Eden is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: zwart, brons, goud, champagne, zilver en roze.

Inspireer vriend

Inspireer vriend

Liever een offerte?

Vraag hem hier aan!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst nieuwsbrief bij blok onderaan

Ontvang € 10 korting

(bij besteding vanaf € 95)

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
(max 1x per maand)

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Aanmelden voor de D-Signmeubel.nl nieuwsbrief