Ga terug

Zitzak Fatboy Original

195,- In stock

Bij iDEAL 3% korting

  • Fatboy
  • Fatboy
  • ca. 2 - 4 weken

Omschrijving

De énige echte Fatboy the original zitzak is een loungekussen van hoogwaardig design in een eenvoudig schoon te maken nylon jas. De vulling van polystyreen korrels staat garant voor uiterst comfortabel zitten of liggen. 

U kunt de Fatboy the Original zitzak gebruiken om lekker in te zitten, te loungen of te slapen. Tevens is het een ideale zitzak voor kinderen die er heerlijk op kunnen zitten (voor de tv of met spelcomputer) en op kunnen stoeien. Op momenten dat u de zitzak niet gebruikt is het een leuke blikvanger.

Tevens is de Fatboy ideaal voor zakelijk gebruik: denk aan kantoren, openbare gelegenheden, wachtruimtes, hotels en restaurants. De zitzakken bieden gasten in de lobby van een hotel een relaxed welkom. Ze vangen uitgeputte reizigers op in de wachtruimtes van het vliegveld. Ze toveren een saaie vergaderruimte om tot een creatieve brainstorm ruimte. En ze staan prachtig in de loungehoek van clubs en restaurants. 

Specificaties

Fatboy Original is royaal van afmeting (140 x 180 cm) en multifunctioneel bruikbaar. De Fatboy is gemakkelijk afneembaar dankzij de speciale water- en vuilafstotende coating. Hij is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren.
 

Inspireer vriend

Inspireer vriend

Liever een offerte?

Vraag hem hier aan!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Tekst nieuwsbrief bij blok onderaan

Ontvang € 10 korting

(bij besteding vanaf € 95)

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief
(max 1x per maand)

D-signmeubels.nl logo
D-signmeubels.nl
Aanmelden voor de D-Signmeubel.nl nieuwsbrief